Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Ihi 760 Fx Induktionshäll - Svart

4699 kr 4459 kr-5%
Kontrollera pris

Köp nu

IHI 760 FX är en 58 cm bred häll med en stor flexizon där flera mindre värmeelement är sammankopplade och bildar en halv eller helstor zon.Utnyttjandet av zonerna anpassar sig efter kärlets storlek. IHI 760 FX har förutom flexizonen en stor rund zon på 21 cm och en mindre på 14,5 cm, samtliga zoner styrs med en slider och alla har booster samt separat timer och barnspärr.Hällen har fyra fasettslipade kanter.EgenskaperBarnspärr panelSnabbuppkokningsfunktionBoosterSpänning 230 VTimerÖverhettningsskyddBryggfunktion mellan zoner


Beställ Cylinda Ihi 760 Fx Induktionshäll - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Ihi 760 Fx Induktionshäll - Svart inom kategorin Induktionshällar.

Läs mer...
Kategori: Induktionshällar
Artikelnummer: CYL-9001098
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Gashällar

Gashällar från Bosch

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från Nedis

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Äggkokare

En äggkokare är ett elektriskt köksredskap som kokar ägg. Vanligtvis kan den koka 1–7 ägg åt gången, och när äggen är färdiga brukar en signal ljuda. Även behållare avsedda för att koka ägg i mikrovågsugn kallas äggkokare, men dessa är inte elektriska.

Larm

Ett larm är en teknisk anordning som konstruerats med avsikten att varna vid en speciell situation, till exempel inbrott, brand eller annan fara.

Övervakning

Övervakning är den verksamhet som utövas när någon kontrollerar något som pågår. Begreppet används bland annat för offentliga eller privata institutioners kontroll över vad enskilda eller grupper av individer sysslar med. Traditionellt har övervakning använts av polisen för att följa upp göranden av kriminella och av säkerhetspolisen för att följa personer som klassas som säkerhetsrisker. Med ny teknik har dock massövervakning möjliggjorts som inte bara övervakar redan utpekade riskpersoner utan mer eller mindre alla med syfta att hitta potentiella personer.