Cylinda

Cylinda Ihi 6130 29 Cm Bred Induktionshäll - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Inbyggnadshällen Cyl-9001026 från Cylinda har 2 värmezoner, vilket betyder att den passar med kapacitet en till ett hem med 1-2 medlemmar. Detta är en induktionshäll för inbyggnad. Då den kan värma upp maten och koka vatten otroligt snabbt blir induktion allt mer populärt i de svenska hemmen. En annan fördel är att de är rengöringsvänliga samtidigt som värmen kan inställas med exakt precision. Inbyggnadshällens mått är 300x520 mm (Bredd x Djup).


Jämför produkt Cylinda Ihi 6130 29 Cm Bred Induktionshäll - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Ihi 6130 29 Cm Bred Induktionshäll - Svart i kategorin Induktionshällar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Induktionshällar
Artikelnummer: CYL-9001026
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Integrerade kyl-frysar

Integrerade kyl-frysar från Cylinda

Se alla produkter
Köksfläktar  spiskåpor

Köksfläktar spiskåpor från Thermex

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gardena

Gardena är en tysk tillverkare av trädgårdsutrustning för bland annat bevattning. Huvudkontoret ligger i Ulm. Gardena är en av de mest kända tillverkarna inom området och produkterna säljs över hela världen. Gardena ingår sedan 2006 i det svenska börsnoterade företaget Husqvarna, känt för sina motordrivna utomhusprodukter.