Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Hi 780 Fx Induktionshäll - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Då inbyggnadshällen Cyl-9001111 från Cylinda har 4 värmezoner är den perfekt till ett hushåll på 3-5 personer. Det blir allt mer populärt med induktionshällar runt om i stugorna. Att de blivit så populära beror till stor del på att de kan inställas med exakt precision med hänsyn till temperaturen. Induktion gör det möjligt att skifta temperaturen från hög till låg eller omvänt, snabbare än andra hällar. Den är dessutom enkel att hålla ren och snygg, tack vara dess plana yta. Den fasade kanten ger denna inbyggnadshäll en snygg stilren design i ditt kök. Inbyggnadshällens bredd är 770 mm och djupet är 510 mm.


Jämför produkt Cylinda Hi 780 Fx Induktionshäll - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Hi 780 Fx Induktionshäll - Svart i kategorin Induktionshällar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Induktionshällar
Artikelnummer: CYL-9001111
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ridtröja  Ridtopp

Ridtröja Ridtopp från Kingsland

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Äggkokare

En äggkokare är ett elektriskt köksredskap som kokar ägg. Vanligtvis kan den koka 1–7 ägg åt gången, och när äggen är färdiga brukar en signal ljuda. Även behållare avsedda för att koka ägg i mikrovågsugn kallas äggkokare, men dessa är inte elektriska.