Cylinda

Cylinda Inb Ugn Ibu 92 Rfs Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål

4610 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Denna ugn kan rymma hela 73 liter vilket gör att den passar till er som bor i ett större hushåll på 5 personer eller fler. Men Cyl-9001277 från Cylinda är också till dig som vill ha plats till både små och stora middagar. Kom ihåg att kontrollera måtten då denna inbyggnadsugn är menat att byggas in i en av dina köksmoduler. Ångrengöringsprogrammet denna ugn är utrustad med gör rengöringen enkel och mycket snabbare. Det enda som krävs är en långpanna med vatten. Ångan gör att matrester och fett lossnar från ugnens insida.


Beställ Cylinda Inb Ugn Ibu 92 Rfs Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Inb Ugn Ibu 92 Rfs Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsugnar.

Kategori: Inbyggnadsugnar
Artikelnummer: CYL-9001277
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn är avsedd för snabb uppvärmning och används vanligen för att tina mat, tillaga mat samt värma mat och dryck.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).