Cylinda Inb Ugn Ibu 92 Rfs Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål


Jämför produkt Cylinda Inb Ugn Ibu 92 Rfs Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Inb Ugn Ibu 92 Rfs Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål i kategorin Inbyggnadsugnar här hos oss.

Produktinformation

Denna ugn kan rymma hela 73 liter vilket gör att den passar till er som bor i ett större hushåll på 5 personer eller fler. Men Cyl-9001277 från Cylinda är också till dig som vill ha plats till både små och stora middagar.

Kom ihåg att kontrollera måtten då denna inbyggnadsugn är menat att byggas in i en av dina köksmoduler. Ångrengöringsprogrammet denna ugn är utrustad med gör rengöringen enkel och mycket snabbare.

Det enda som krävs är en långpanna med vatten. Ångan gör att matrester och fett lossnar från ugnens insida. .

Se gärna också

Husqvarna QCE8250X

Inbyggnadsugn QCE8250X Husqvarna

Husqvarna QCE8250X ä;r en rostfri, multifunktionell ugn med varmluft. Den har pop in/pop out-vred och mjukstä;ngande lucka. Ugnen rymmer 71 liter.

Å;ngtillagning
Utö;ver alla vanliga ugnsfunktioner har denna SteamBake-ugn en PlusSteam-knapp som du anvä;nder fö;r att tillfö;ra å;nga i bö;rjan av bakningsprocessen. Denna å;ngtillagning gö;r att degen blir fuktig på; ytan och få;r en gyllene fä;rg och god skorpa, medan insidan hå;ller sig mjuk och god. Fö;rutom att detta ä;r mycket goda nyheter fö;r brö;d, muffins och pajer innebä;r detta också; att rä;tter som grillad kyckling, grillade revben och lasagne blir perfekt genomstekta samtidigt som du få;r den dä;r ytan som få;r det att vattnas i munnen.

Perfekta resultat
Matlagningstermometern i ugnen mä;ter innertemperaturen på; din mat under sjä;lva tillagningen. Nä;r rä;tt innertemperatur har uppnå;tts stä;ngs ugnen av automatiskt. På; så; vis riskerar din mat aldrig att bli ö;verstekt och du få;r perfekt resultat varje gå;ng. 

Sjä;lvrengö;rande
Ugnen har tre pyrolytiska rengö;ringsprogram. Det ä;r helt automatiska rengö;ringsprogram med tre olika nivå;er att vä;lja mellan ett kort, ett medel och ett lå;ngt pyrolysprogram. Det ä;r bara att trycka på; funktionen fö;r pyrolysrengö;ring så; fö;rvandlas smuts, fett och matrester i ugnen till aska som du enkelt torkar bort med en fuktig trasa.

Lä;tt att hantera
Upptä;ck ett helt nytt sä;tt att anvä;nda ugnen med responsiva touchknappar på; LED-displayen. Med det innovativa grä;nssnittet bestä;mmer du snabbt rä;tt tillagningstid, temperatur och andra funktioner.
Du vet vad du vill laga men inte hur, anvä;nd ugnens recept och lå;t dig guidas till ett perfekt resultat. 
Ugnen kan också; ge automatiska temperaturfö;rslag. Den fö;reslå;r en vanlig ugnstemperatur på; den funktion du valt. Du kan lä;tt ä;ndra instä;llning om du har andra ö;nskemå;l.

Jä;mn tillagning
Den elektroniska termostaten ser till att temperaturen i ugnen ä;r jä;mn och exakt. På; så; vis kan du vara sä;ker på; att alltid få; ett bra resultat - ö;verallt i ugnen. Tack vare det nya varmluftssystemet cirkulerar den varma luften jä;mnt i hela ugnsutrymmet. Ugnen vä;rms upp snabbare och tillagningstemperaturerna kan minskas med så; mycket som 20 %, vilket sparar bå;de tid och energi.

Sä;kerhet
Ugnen har automatisk sä;kerhetsavstä;ngning, restvä;rmevisning, kylflä;kt, barnlå;s och luckspä;rr. Om du glö;mt att stä;nga av ugnen kommer den automatiskt att stä;ngas av efter en tid. Restvä;rmeindikatorn ger dig information om hur mycket vä;rme som finns kvar i ugnen. Kylflä;kten startar automatiskt nä;r ugnen sä;tts på; fö;r att kunna hå;lla ugnsluckan sval samtidigt som de elektriska komponenterna kyls ner.  Luckan kan enkelt spä;rras. Barnlå;set på; kontrollpanelen hindrar oö;nskade justeringar av instä;llningarna.

Tillbehö;r
Medfö;ljande tillbehö;r ä;r 1 Emaljplå;t, 1 Lå;ngpanna i emalj, 1 Proffsplå;t, 1 Krom och utdragbara bakplå;tsskenor.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn är avsedd för snabb uppvärmning och används vanligen för att tina mat, tillaga mat samt värma mat och dryck.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).