Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda IBU5216PRF

Kontrollera pris

Köp nu

Inbyggnadsugn IBU5216PRF Cylinda

IBU5216PRF ä;r en stor multifunktionsugn frå;n Cylinda. Denna ugn har touchdisplay fö;r att navigera mellan de 15 ugnsfunktionerna.

Pyrolytisk rengö;ring
Denna ugn har pyrolytisk rengö;ringsprogram som vä;rmer ugnen till 450C och brä;nner effektivt bort fett och smuts. Detta program kan kö;ras i ECO-lä;ge fö;r att spara tid och energi.

Program
Bland ugnens funktioner finns bland annat program fö;r pizza, snabbuppvä;rmning och jä;sning.

Dubbel belysning
Dubbel belysning inuti ugnen gö;r att du ser betydligt bä;ttre in i ugnen medan maten tillreds.

Sä;kerhet
Kontrollpanelen ä;r fö;rsedd med barnspä;rr och ugnsluckan har mekanisk barnspä;rr fö;r ö;kad trygghet. Ugnsluckans 4 glas hå;ller utsidan svalare och det ä;r dessutom mycket lä;tt att ta bort och rengö;ra mellan ugnsglasen vid behov.


Beställ Cylinda IBU5216PRF på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda IBU5216PRF inom kategorin Inbyggnadsugnar.

Läs mer...
Kategori: Inbyggnadsugnar
Artikelnummer: 116397
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Benskydd  Boots

Benskydd Boots från Hansbo Sport

Se alla produkter
Ridbyxor

Ridbyxor från Covalliero

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Irobot

Irobot, av företaget skrivet iRobot, är ett företag som utvecklar och tillverkar fjärrstyrda och självgående robotar. Företaget grundades av Rodney Brooks som forskar kring AI på MIT. Namnet till företaget kommer från Isaac Asimovs novellsamling Jag, robot.[källa behövs]Från början tillverkade de robotar för polisiära och militära ändamål men har även på senare tid börjat tillverka robotar för hushållsändamål, bland annat dammsugaren Roomba.