Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda IBU 516 P

Kontrollera pris

Köp nu

Multifunktionsugn med touchdisplay och rengöringsfunktion

Cylinda IBU 516 P är en stor vit multifunktionsugn med varmluft, grill, pyrolytisk rengöring och mycket mer. Ugnen har en invändig volym på 71 liter. 

Självrengö


Beställ Cylinda IBU 516 P på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda IBU 516 P inom kategorin Inbyggnadsugnar.

Läs mer...
Kategori: Inbyggnadsugnar
Artikelnummer: 112855
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kompletta uterum

Kompletta uterum från Palmako

Se alla produkter
Sladdlös dammsugare

Sladdlös dammsugare från Electrolux

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.