Cylinda

Cylinda Inb Mikro Im 91m Rfs Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Då Cyl-9003382 från Cylinda är en av de mindre modellerna på marknaden är den ett bra val för dig som är medlem av ett litet hushåll. Ugnsutrymmet på 22 liter är utmärkt för dig som inte har behovet för att laga stora portioner. Ugnen levererar en effekt på 750 W. En inbyggnadsmikro ska installeras i ett av dina köksskåp. Du ska därför komma ihåg att vara uppmärksam på inbyggnadsmåtten. Ugnen har följande inbyggnadsmått 362x560x300 mm (HxBxD).


Beställ Cylinda Inb Mikro Im 91m Rfs Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Inb Mikro Im 91m Rfs Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar.

Läs mer...
Kategori: Inbyggnadsmikrovågsugnar
Artikelnummer: CYL-9003382
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Smärtlindrare

Smärtlindrare från Beurer

Se alla produkter
Värmedynor

Värmedynor från Beurer

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bastuaggregat

Bastuaggregat finns normalt i en bastu för att värma upp denna. Oftast är de idag elektriska. Det är vanligtvis ett elektriskt aggregat med glödande värmeslingor som hettas upp när dessa är påslagna. Bastuaggregatet brukar vanligtvis även vara fyllt med stenar. När bastuaggregatet är påslaget hettas stenarna upp vilket gör det ännu varmare. Det är vanligt att det hälls vatten över stenarna på aggregatet. Vattnet förångas då mot de heta stenarna. Detta gör att det blir fuktigare i bastun.

Parkett

Parkett kan syfta på: Parkett (scenografi) – sittplatser på golvet framför en scen Parkettgolv – trägolv lagt av massiva stavar av ett eller flera träslag