Cylinda

Cylinda Inb Mikro Im 91 Mg Rfs Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Ugnsutrymmet på 22 liter betyder att Cyl-9003384 från Cylinda är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Ugnens effekt ligger på 750 W. Mikron har en praktisk grillfunktion på 700 W, som gör att du kan tillaga alla slags maträtter och få den där spröda gyllene stekytan. Var uppmärksam på mikrovågsugnen inbyggnadsmått, då denna modell är en inbyggnadsmikro. Inbyggnadsmåtten är 362x560x300 mm (HxBxD).


Beställ Cylinda Inb Mikro Im 91 Mg Rfs Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Inb Mikro Im 91 Mg Rfs Inbyggnadsmikrovågsugnar - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar.

Läs mer...
Kategori: Inbyggnadsmikrovågsugnar
Artikelnummer: CYL-9003384
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ridbyxor

Ridbyxor från Kingsland

Se alla produkter
Köksfläktar  spiskåpor

Köksfläktar spiskåpor från Electrolux

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gardena

Gardena är en tysk tillverkare av trädgårdsutrustning för bland annat bevattning. Huvudkontoret ligger i Ulm. Gardena är en av de mest kända tillverkarna inom området och produkterna säljs över hela världen. Gardena ingår sedan 2006 i det svenska börsnoterade företaget Husqvarna, känt för sina motordrivna utomhusprodukter.

Amt

Amt har under historien betecknat olika typer av civila förvaltningsområden i Skandinavien och Tyskland. Idag används benämningen amt huvudsakligen i tysktalande länder.