Cylinda

Cylinda Inb Mikro Im 91 Mg Rfs Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Ugnsutrymmet på 22 liter betyder att Cyl-9003384 från Cylinda är ett bra val för dig som bor ensam eller är en del av ett mindre hushåll och där det inte är behov för att kunna laga stora portioner. Ugnens effekt ligger på 750 W. Mikron har en praktisk grillfunktion på 700 W, som gör att du kan tillaga alla slags maträtter och få den där spröda gyllene stekytan. Var uppmärksam på mikrovågsugnen inbyggnadsmått, då denna modell är en inbyggnadsmikro. Inbyggnadsmåtten är 362x560x300 mm (HxBxD).


Jämför produkt Cylinda Inb Mikro Im 91 Mg Rfs Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Inb Mikro Im 91 Mg Rfs Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål i kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Inbyggnadsmikrovågsugnar
Artikelnummer: CYL-9003384
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Blomberg

Se alla produkter
LED-lampor

LED-lampor från Star Trading

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bostik

Bostik AB är ett företag för framställning av lim och tätningsmedel, baserat i Helsingborg. Företaget har cirka 105 anställda och omsatte 456 750 kronor 2019.Företaget grundades 1911 som Boston Blacking Company på Tågaborg i Helsingborg, där man producerade limprodukter åt den amerikanska skomaskinstillverkaren United Shoe Machinery Coorporation. Man producerade även den klassiska skokrämen Boston Shoe Cream och i mellankrigstiden utvecklade man lim- och tätningsmedlet Bostik, som alltmer kom att förknippas med företaget. 1949 flyttades verksamheten till Raus plantering vid Sydhamnen i samma stad och på 50-talet utvecklades företaget med limmer åt byggnadsindustrin och för privatkonsumenter. 1994 sålde man produktionen av Boston Shoe Cream till ett företag på Irland, som numera tillverkar skokrämen under namnet Boston Scandinavia. Sedan 1990 ägs Bostik av det franska oljeföretaget Total SA.

Star

Star eller STARS kan syfta på: Dallas Stars – ishockeyklubb som spelar i National Hockey League Minnesota North Stars – tidigare ishockeyklubb som spelade i National Hockey League STAR – en svensk allmännyttig ideell astronomiförening, se Stockholms amatörastronomer Star (biograf) – en biograf i Göteborg Star (skidtillverkare) – S.T.A.R.S. – en fiktiv styrka i spelserien Resident Evil