Cylinda

Cylinda Im5131srf Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål

4127 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Mikrovågsugn för grunda utrymmen Denna mikrovågsugn kan monteras i grunda utrymmen och ger dig ett effektivt sätt att förbereda och tillaga maträtter. Med hjälp av de automatiska programmen kan du enkelt tina, smälta eller tillreda olika rätter. Produkten är försedd med en touchpanel och tryckknapp för att öppna luckan. Denna produkt är utrustad med elektroniskt funktionslås samt eko-funktion.


Beställ Cylinda Im5131srf Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Im5131srf Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar.

Kategori: Inbyggnadsmikrovågsugnar
Artikelnummer: CYL-9001181
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn är avsedd för snabb uppvärmning och används vanligen för att tina mat, tillaga mat samt värma mat och dryck.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).