Cylinda

Cylinda Im 90l Vit-1 Inbyggd Mikrovågsugn - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Med ett ugnsutrymme på 31 liter får du med Cyl-9003394 från Cylinda bra med plats till att tillaga maten i ugnen. Är ni ett hushåll på 3-4 personer är denna modell därför ett bra val. Ugnens effekt ligger på 1000 W. Om du vill kunna göra gratänger, kyckling etc. och få den der goda krispiga ytan, kan det vara värt att veta att den ugn har en inbyggd grillfunktion där effekten ligger på 800 W. Då mikrovågsugnen är en inbyggnadsmodell är det viktigt att du kontrollerar inbyggnadsmåtten. Ugnen har följande inbyggnadsmått 380x556x550 mm (HxBxD).


Beställ Cylinda Im 90l Vit-1 Inbyggd Mikrovågsugn - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Im 90l Vit-1 Inbyggd Mikrovågsugn - Vit inom kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar.

Läs mer...
Kategori: Inbyggnadsmikrovågsugnar
Artikelnummer: CYL-9003394
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Plattänger

Plattänger från OBH Nordica

Se alla produkter
Julestjerner

Julestjerner från Watt & Veke

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Watt

Watt, med symbolen W, är härledd SI-enhet för den fysikaliska storheten effekt, det vill säga energi (eller arbete) per tidsenhet. En watt är definierad som en joule per sekund, och en joule är ekvivalent med en wattsekund eller en newtonmeter. Enheten har fått sitt namn efter den skotske uppfinnaren James Watt (1736–1819) till minne av hans bidrag till utvecklingen av ångmaskinen. Enheten erkändes av British Science Association 1882, och infogades i internationella enhetssystemet (SI) vid den 11:e Allmänna konferensen för vikt och mått år 1960. Omräknat till den äldre enheten hästkrafter (hk), som är vanligt förekommande vid motoreffekt, är 1 W = 0,0013596216 hk, och 1 hk = 735,49875 W.

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.