Cylinda

Cylinda Im 90 M Rfs Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Då Cyl-9003396 från Cylinda är en av de mindre modellerna på marknaden är den ett bra val för dig som är medlem av ett litet hushåll. Ugnsutrymmet på 22 liter är utmärkt för dig som inte har behovet för att laga stora portioner. Ugnen levererar en effekt på 750 W. Var uppmärksam på mikrovågsugnen inbyggnadsmått, då denna modell är en inbyggnadsmikro. Inbyggnadsmåtten är 350x540x300 mm (HxBxD).


Beställ Cylinda Im 90 M Rfs Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Im 90 M Rfs Inbyggd Mikrovågsugn - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsmikrovågsugnar.

Läs mer...
Kategori: Inbyggnadsmikrovågsugnar
Artikelnummer: CYL-9003396
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Julgranar

Julgranar från Star Trading

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Alpina

Alpina kan syfta på: Alpina (djur) – ett släkte av fjärilar Alpina (skotillverkare) – ett företag i Slovenien Alpina (biltillverkare) – ett tyskt företag som specialtillverkar bilar baserade på BMW-modeller Alpina Dome – ett berg i provinsen British Columbia

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.