Sidan innehåller annonslänkar
Defunc

Defunc True Go Slim Red

499 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Hö;rlurar True Go Slim Red Defunc

Stort ljud i litet format
True Go Slim Red ä;r lillebror till Defunc True Go och ger en sö;mlö;s ljud- och kommunikationsupplevelse i ett litet format men ä;ndå; med ett kraftfullt ljud.

Bekvä;m passform
Hö;rlurarna ä;r utrustade med Defuncs egenutvecklade MultiTip toppar som ä;r komfortabla att anvä;nda under lå;ng tid. Sporttoppar ä;r inkluderade.
De ä;r vatten- och svettsä;kra enligt IPX4 och har en bekvä;m och sä;ker passform.

Speltid
True Go Slim Red har 4 timmar aktiv speltid och 22 timmar speltid med laddfodralet.

Bluetooth 5.0
Med Bluetooth ger en stabil trå;dlö;s anslutning upp till 10 meter.


Beställ Defunc True Go Slim Red på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Defunc True Go Slim Red inom kategorin In-ear.

Kategori: In-ear
Artikelnummer: 115363

Från kunskapsbanken

Fandango

För albumet med ZZ Top, se: Fandango (musikalbum)Fandango är en spansk nationaldans i 6/8 (3/4) och 3/8 takt av utpräglad rytm, som räknas som en av flamencodanserna. Den dansas med kastanjetter i repriser med måttligt tempo, avbrutna av en sångsats (coplas), varefter dansen vidtar i livligare takt. Fandango är en utveckling Seguidilla. Till Fandangon räknas danserna malagueña, rodeña, soleares och petenaras. Fandango finns inlagd i baletten Don Juan av Christoph Willibald Gluck och i 3:e akten av Mozarts opera Figaros bröllop.

Slim

Slim kan avse: William Slim, brittisk officer Carlos Slim, mexikansk företagare Slim Borgudd, musiker och racerförare Slim Harpo, bluesmusiker Slim Lidén, folkmusiker och drogförebyggare Slim Notini, blues- och gospelmusiker Slim Shady, alias för rapparen Eminem

Inredning

Inredning är en form av interiörkonst, där en inredningsarkitekt eller interiördesigner använder sig av diverse möbler, färg, prylar och andra föremål för att dekorera och möblera ett bostadsrum eller annat interiör (av franska intérieur).I offentliga lokaler sätts det andra krav på inredningsdetaljer av till exempel tillgängligheten vid lokalvård. I en inredning ingår förutom möbler bland annat tapeter, tyger och belysning. Även fordon som bilar och bussar har inredningar som består av väggbeklädnad och stolar. Även båtar, fartyg och flygplan har inredning. Samtliga inredningar har sin särprägel och funktion för att fungera optimalt i sin miljö. Även materialet på olika föremål i bostaden eller lokalen, som olika träslag och olika metaller som kan användas som bord eller lampor.