Hushållspapper

6 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Hushållspapper så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Hushållspapper så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Hushållspapper

Hitta produkter inom kategorin Hushållspapper till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hushållspapper.

Hushållspapper, även kallat kökspapper, är en typ av mjukpapper som finns på rullar, oftast med perforeringar för ark i 20-30 centimeters storlek. Även operforerat hushållspapper förekommer i handeln. Hushållspapper kommer många gånger till användning i sammanhang där en fuktad trasa kan göra samma tjänst. Hushållspapper används för att torka upp spill vid matlagningen eller vid matbordet och kan ibland ersätta servetten eller näsduken. Vitt, blekt eller oblekt hushållspapper är vanligt, men det finns även många papper med olika mönstertryck. Papperet kan vara helt slätt eller ha en präglad struktur som ska förbättra papperets uppsugningsförmåga. På resor och i andra sammanhang där tillgången till tvättmöjligheter inte är lika god som till vardags löser hushållspapperet många rengöringsproblem. Hushållspapper ska inte spolas ned i toaletten. Eftersom det löser upp sig sämre i vatten än toalettpapper kan det orsaka stopp i rören.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Pappershandduk Katrin Classic, 3000 st