Sidan innehåller annonslänkar
Nilfisk

Dammpåsar till BuddyII Nilfisk

199 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Dammpåsar till BuddyII Nilfisk på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dammpåsar till BuddyII Nilfisk inom kategorin Grovdammsugare.

Kategori: Grovdammsugare
Artikelnummer: 70090458
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Nilfisk

Nilfisk är en dansk tillverkare av städutrustning. Nilfisk vänder sig till professionella användare som städbolag, facility management-bolag, fastighetsbolag, kommuner och landsting. Företaget har 3800 anställda och finns i över 80 länder världen över. Företaget var en del i det danska börsnoterade företaget NKT (Nordisk Kabel och Tråd). Nilfisk har fabriker i USA, Italien, Ungern och Kina. Företaget har även produktutveckling i Sverige, Danmark, Tyskland och Korea.