Char-broil

Char-broil Professional 4600 S (Double) Grillar - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

PROFESSIONAL 4600 S Vill du inte kompromissa när du grillar? Det nya Professional 4600 dubbelhuvudet från Char-Broil garanterar maximal flexibilitet. De två oberoende grillområdena med eget lock är utrustade med det patenterade TRU-infraröda grillsystemet. På så sätt får du perfekta resultat, oavsett om du grillar fisk, kött, grönsaker eller allt på en gång. Professional 4600 är utrustad med fyra huvudbrännare. Den inbyggda sidobrännaren erbjuder en extra yta för tillagning eller grillning. Förutom de 3 gjutjärnsgallren har den en stekplatta som standard.


Beställ Char-broil Professional 4600 S (Double) Grillar - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Char-broil Professional 4600 S (Double) Grillar - Rostfritt Stål inom kategorin Grillar.

Läs mer...
Kategori: Grillar
Artikelnummer: CB-140754
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Frys

Frys från Siemens

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Smeg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär