Sidan innehåller annonslänkar
Char-broil

Char-broil Professional 4600 B (Double) Grillar - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

PROFESSIONAL 4600 B Vill du inte kompromissa när du grillar? Det nya Professional 4600 dubbelhuvudet från Char-Broil garanterar maximal flexibilitet. De två oberoende grillområdena med eget lock är utrustade med det patenterade TRU-infraröda grillsystemet. På så sätt får du perfekta resultat, oavsett om du grillar fisk, kött, grönsaker eller allt på en gång. Professional 4600 är utrustad med fyra huvudbrännare. Den inbyggda sidobrännaren erbjuder en extra yta för tillagning eller grillning. Förutom de 3 gjutjärnsgallren har den en stekplatta som standard.


Beställ Char-broil Professional 4600 B (Double) Grillar - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Char-broil Professional 4600 B (Double) Grillar - Svart inom kategorin Grillar.

Läs mer...
Kategori: Grillar
Artikelnummer: CB-140811
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Julestjerner

Julestjerner från Watt & Veke

Se alla produkter
Takintegrerade köksfläktar

Takintegrerade köksfläktar från Silverline

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Electrolux

Aktiebolaget Electrolux är en av världens största tillverkare av vitvaror. Electrolux tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, spisar och dammsugare. Electrolux är också ägare av flera andra varumärken i samma bransch som till exempel Elektro-Helios, Zanussi, AEG och Volta. Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av dammsugarproducenten Axel Wenner-Gren. Huvudkontoret är beläget på Sankt Göransgatan 143 i stadsdelen Stadshagen i Stockholm.