Sidan innehåller annonslänkar
Char-broil

Char-broil Professional 4500 B -Se Grillar - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Char-broil Professional 4500 B -Se Grillar - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Char-broil Professional 4500 B -Se Grillar - Svart inom kategorin Grillar.

Läs mer...
Kategori: Grillar
Artikelnummer: CB-140909
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillbehör köksapparater

Tillbehör köksapparater från Ankarsrum

Se alla produkter
Adventsstaker

Adventsstaker från Lundgren & Strandberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Smeg

Smeg S.p.A. är en italiensk tillverkare av vitvaror och hushållsapparater. Vittorio Bertazzoni Snr grundade företaget 1948 i staden Guastalla, Reggio Emilia, Italien. Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom ägna sig åt att bygga kök. De första Bertazzoni-köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906. Företaget är i dag en av Italiens ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Namnet är en akronym, Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, och beskriver företagets ursprungliga verksamhet och geografiska hemvist, som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”. Företaget är fortfarande privatägt av familjen Bertazzoni och har sitt internationella huvudkontor i Guastalla. Smeg producerar bland annat ugnar, spisar och kylskåp. Företaget har fått många utmärkelser och priser. Logotypen designades 1977 av Franco Maria Ricci. 2019 omsatte koncernen 680 miljoner euro och hade 2 200 anställda i Italien och internationellt.

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.