Sidan innehåller annonslänkar
Char-broil

Char-broil Professional 3400b Grillar - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

PROFESSIONAL 3400 B Grillen med 3 brännare från Professional-serien är den perfekta mastergrillen i medelstorlek. Det startas med en knapptryckning. Med hjälp av infraröd teknik värms denna grill snabbare, blir varmare och har en jämnare värmefördelning, vilket resulterar i färre bloss och saftigare kött. Gjutjärngrillar garanterar utmärkt prestanda och perfekta grillmärken. Två stora dörrar i rostfritt stål döljer tanken och möjliggör extra förvaring.


Jämför produkt Char-broil Professional 3400b Grillar - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Char-broil Professional 3400b Grillar - Svart i kategorin Grillar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Grillar
Artikelnummer: CB-140734
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Övrig Elutrustning

Övrig Elutrustning från Amiga

Se alla produkter
Havtorn

Havtorn från Växt OG

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Damixa

Damixa är en dansk tillverkare av vattenkranar, även kallade blandare, för kök och badrum och duschar. Företaget har sitt säte i Odense. Damixa grundades 1932 i Odense och var ursprungligen en del av Smith & Co (SCO) gruppen som tillverkade så olika saker som motorcyklar, stekpannor och avstängningsventiler. 1966 träffade den dåvarande verkställande direktören för Damixa en tillverkare av engreppsblandare i New York. Han såg möjligheterna och Damixa blev därför den första europeiska tillverkaren att tillverka engreppsblandare för kök och badrum. Många av Damixas produkter har under de senaste åren vunnit internationella priser för sin design. Exempelvis Red dot design award för serierna Merkur, Arc, G-Type, Clover, Clover Easy samt 2014 för serien A-Pex. För serierna Arc och Illusion har Damixa vunnit If Product Design Award. I maj 2014 förvärvade Ostnor, med de välkända varumärkena Mora Armatur och FM Mattsson, Damixa, Danmarks ledande företag inom armaturer för kök, bad och dusch.

Växthus

.]] Ett växthus eller drivhus är en byggnad av ett genomskinligt material (glas eller plast) som släpper in solljus men som hindrar värmen från att slippa ut. På så sätt skapas ett artificiellt klimat som tillåter odlandet av växter som normalt inte skulle trivas på den platsen. Växthus brukar ibland kallas för orangerier. Detta beror på att de tidiga svenska växthusen oftast användes för att odla citrusfrukter, och då särskilt apelsiner. Apelsin heter orange på engelska och franska. I engelska benämns växthus greenhouse (grönt hus) eller conservatory (bevarandehus), och det senare namnet direktöversätts ibland till svenska. Växthuset kallas då konservatorium eller konservatorie. Detta kan dock leda till förväxlingar, eftersom orden konservatorium och konservatorie i svenskan även används för vissa läroanstalter, inte minst inom musiken. Odlade växter i det fria, utanför växthus, kallas odling på friland. Det är vanligt att plantor dras upp (drivs upp) från frö i drivhus och sedan sätts ut på friland. En sådan anläggning kan kallas plantskola och drivs ofta kommersiellt som handelsträdgård. Odlingsbänk är en annan variant där fröna sås i för att förebygga insektsattacker, och transplanteras sedan ut på fälten. En mindre variant av växthuset är drivbänken, bestående av fönsterglas vilande på en ram av brädor, 10–15 cm över marken. Ännu ett alternativ kan vara odling på friland under täckplast eller täckväv. Kast är ett mellanting mellan växthus och drivbänk.I överförd bemärkelse har orden växthus, drivhus och plantskola fått stå för olika institutioner som hjälper talangfull ungdom framåt. Växthusets förmåga att stänga in värme har också gett namn åt växthuseffekten.