Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

DUSCHBRUNN PURUS AV PLAST

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ DUSCHBRUNN PURUS AV PLAST på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten DUSCHBRUNN PURUS AV PLAST inom kategorin Golvbrunnar-inomhusavlopp.

Kategori: Golvbrunnar-inomhusavlopp
Artikelnummer: 915602144
Visa fler

Från kunskapsbanken

Purus

Purus är en biflod till Amazonfloden. Dess avrinningsområde omfattar 63 166 km² och genomsnittsflödet uppgår till 8 400 m³/s. Floden rinner upp i Peru på Andernas östsluttningar och flyter genom en extremt flack terräng och 950 km från mynningen är höjden över havet endast 33 m. Purus är en av jordens mest meandrande floder varför dess exakta längd är svår att mäta. Den är i vilket fall som helst ett av Amazonflodens längsta biflöden med en längd av ca 3000 km och utmynnar väster om Manaus i Brasilien. I praktiken utgör den snarast en strömfåra i en tidvis mer eller mindre översvämmad omgivning.

Avfuktare

Avfuktare är en anordning för att minska den relativa luftfuktigheten. Det finns olika typer:

Cellplast

Cellplast, ibland kallad skumplast, är en typ av plast. Frigolit och Ecoprim är båda cellplaster. Cellplast indelas i mjuk och hård cellplast. Den mjuka cellplasten används i madrasser och möbelstoppning (se skumgummi), medan den hårda cellplasten används i väggisolation (till exempel i kylskåp). Cellplast har fått en stor betydelse i byggindustrin, till exempel vid isolering av husgrunder eller väggar, och även som putsbärare på fasader. Den hårda cellplasten finns i olika skalor av hårdhet och olika skivor lämpar sig därmed för olika tillämpningar. Oftast är kraven på hållfasthet, värmekonduktivitet och fuktupptagning viktiga att ta hänsyn till när man väljer skiva.