Sidan innehåller annonslänkar
Delonghi

Delonghi Ick 6000 Glassmaskin - Silver

2741 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Bäst i test enligt det danska konsumentrådet Tænk 2020 Med en glassmaskin blir det både enkelt och roligt att göra hemmagjord glass. Med en glassmaskin från Delonghi kan du testa dig fram och pröva många olika smakkombinationer. Den här modellen har plats till 1,2 liter. Tack vare den inbyggda kompressorn slipper du lägga in glassen i frysen. Kompressorn ser nämligen till att glassen kyls ner till perfekt avnjutningstemperatur under tillagningstiden.


Jämför produkt Delonghi Ick 6000 Glassmaskin - Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Delonghi Ick 6000 Glassmaskin - Silver i kategorin Glassmaskiner här hos oss.

Kategori: Glassmaskiner
Artikelnummer: ICK6000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.