Sidan innehåller annonslänkar
Delonghi

Delonghi Ick 5000 Glassmaskin - Vit

2996 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Bäst i test enligt Råd&Rön Med en egen glassmaskin där hemma kan du njuta av god, krämig glass hela året runt. På ca 20 minuter kan du göra 1,2 liter glass. Tack vare maskinens kompressor behöver du inte ställa in glassen i frysen - det är bara att njuta direkt.


Beställ Delonghi Ick 5000 Glassmaskin - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Delonghi Ick 5000 Glassmaskin - Vit inom kategorin Glassmaskiner.

Kategori: Glassmaskiner
Artikelnummer: ICK5000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.

Vitvaror

I äldre svenskt språkbruk avser vitvaror ofärgade bomulls- och linnevaror. Butiker som sålde dessa typer av varor benämndes vitvaruaffärer. Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner som finns i de flesta hem som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frysar, köksfläktar och spisar. Namnet kommer av att dessa maskiner ursprungligen oftast hade en vit exteriör. Vitvaror som kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp finns både som fristående och inbyggnadsvarianter. Diskmaskiner, kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp kan vara integrerade det vill säga att de har samma luckor som de övriga köksskåpen. Ordet "vitvaror" är belagt i svenska språket sedan 1858.Exempel på varumärken: AEG Asko Bosch Cylinda Electrolux Elektro Helios Gorenje Hoover Husqvarna Kenny Kenwood LG Miele Neff UPO Samsung Siemens Smeg Whirlpool Zanussi