Sidan innehåller annonslänkar
Eico

Eico Hh 30 Glaskeramikhäll

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Eftersom inbyggnadshällen Eico-6493 från EICO har 2 värmezoner är den beräknad till mindre hushåll eller hem med begränsad plats i köket. Fördelen med en keramisk spishäll är att de passar in och kan installeras överallt. De har inte lika snabba temperaturskiftningar som induktionshällar men fördelen är att du kan fortsätta använda dina kastruller, pannor och grytor - och slipper att gå ut och köpa nytt. Och så är de dessutom lätta att hålla rena. Inbyggnadshällens mått är 288x520 mm (Bredd x Djup).


Beställ Eico Hh 30 Glaskeramikhäll på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Eico Hh 30 Glaskeramikhäll inom kategorin Glaskeramikhällar.

Kategori: Glaskeramikhällar
Artikelnummer: EICO-6493
Visa fler

Från kunskapsbanken

230

230 (CCXXX) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Electrolux

Aktiebolaget Electrolux är en av världens största tillverkare av vitvaror. Electrolux tillverkar bland annat tvättmaskiner, diskmaskiner, kylskåp, spisar och dammsugare. Electrolux är också ägare av flera andra varumärken i samma bransch som till exempel Elektro-Helios, Zanussi, AEG och Volta. Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av företagen Elektromekaniska AB, grundat 1910, och AB Lux, grundat 1901. Sammanslagningen genomfördes av dammsugarproducenten Axel Wenner-Gren. Huvudkontoret är beläget på Sankt Göransgatan 143 i stadsdelen Stadshagen i Stockholm.