Cylinda Inb Hl Ih 630-1 Glaskeramikhäll - Svart

-5%

Beställ Cylinda Inb Hl Ih 630-1 Glaskeramikhäll - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Inb Hl Ih 630-1 Glaskeramikhäll - Svart inom kategorin Glaskeramikhällar.

Produktinformation

2 värmezoner gör denna inbyggnadshäll Cyl-9001017 från Cylinda till en perfekt matlagningspartner i ett mindre hem på 1-2 medlemmar. En keramisk inbyggnadshäll är enkelt att hålla ren och du kan enkelt få bort fettstänk och matrester från den glaskeramiska ytan.

Och till skillnad från om du köper en induktionshäll kan du fortsätta använda din vanliga köksutrustning. Inbyggnadshällens mått är 300x520 mm (Bredd x Djup). .

Se gärna också

Gorenje Ect322bcsc Glaskeramikhäll

Eftersom inbyggnadshällen Ect322bcsc från Gorenje har 2 värmezoner är den beräknad till mindre hushåll eller hem med begränsad plats i köket. Om du är anhängare till effektiv matlagning och enkel rengöring så är en keramisk inbyggnadshäll ett bra alternativ. Den glaskeramiska ytan gör den enkel att hålla ren och även om temperaturerna inte kan skiftas lika snabbt som vid en induktionshäll så är fördelen den att du inte behöver köpa ny köksutrustning, utan du kan fortsätta använda alla dina kastruller och pannor. Inbyggnadshällens fasade kant ger ett snyggt stilrent uttryck i köket. Inbyggnadshällens bredd är 300 mm och djupet är 520 mm.

Läs mer