Cylinda

Cylinda Inb Häll Ih 610-1 Glaskeramikhäll

3340 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Denna inbyggnadshäll Cyl-9001016 från Cylinda har 4 värmezoner och passar därför perfekt till ett hushåll på 3-5 personer. Fördelen med en keramisk spishäll är att de passar in och kan installeras överallt. De har inte lika snabba temperaturskiftningar som induktionshällar men fördelen är att du kan fortsätta använda dina kastruller, pannor och grytor - och slipper att gå ut och köpa nytt. Och så är de dessutom lätta att hålla rena. Inbyggnadshällens fasade kant ger ett snyggt stilrent uttryck i köket. Inbyggnadshällens mått är 576x518 mm (Bredd x Djup).


Beställ Cylinda Inb Häll Ih 610-1 Glaskeramikhäll på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Inb Häll Ih 610-1 Glaskeramikhäll inom kategorin Glaskeramikhällar.

Kategori: Glaskeramikhällar
Artikelnummer: CYL-9001016
Visa fler

Från kunskapsbanken

Hall

En hall är ett rum i en byggnad eller lägenhet. Hallen är ett entréutrymme från vilket dörrar och/eller trappor leder till övriga rum.Under järnåldern har hall betecknat en stor byggnad av långhustyp, främst för representativa ändamål på stormannagårdar. Senare har det kommit att beteckna en stor gästabudssal i andra byggnader, eller byggnader med ett utrymme som liknar ett sådant, till exempel hallkyrka. En hall har även kommit att syfta på en byggnad med stor volym, där försäljning av varor ske (saluhall), där varor lagras (lagerhall), där varor tillverkas (fabrikshall), där produkter av olika slag utställs (utställningshall) eller för idrottsaktiviteter (bandyhall, ishall, simhall, sporthall). Efter att ha kunnat syfta på en entréhall, en stor öppen ingångshall har betydelsen spridit sig även till andra entréutrymmen. Ordet "hall" i bemärkelsen entréutrymme är belagt i svenska språket sedan 1899.