Gips-mattknivar

60 Produkter
Här finns produkter i kategorin Gips-mattknivar. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Gips-mattknivar. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Gips-mattknivar.
Filtrera varumärke
Sortera

Gips-mattknivar

Hitta produkter inom kategorin Gips-mattknivar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Gips-mattknivar.

För den ortopediska behandlingsmetoden, se Gips (ortopedi)Gips eller kalciumsulfathydrat är ett mineral, kemiskt ett hydrat av anhydrit (kalciumsulfat). Den kemiska formeln skrivs CaSO4•2H2O. Gips är bland annat en viktig industriråvara. Dess mest framträdande egenskap är att när man blandar halvhydratet CaSO4•1/2H2O (bränd gips) med vatten i lämpliga proportioner, stelnar blandningen genom att kristallvatten tas upp. Hårdheten enligt Mohs hårdhetsskala är 2. Gips är ett relativt vanligt mineral. Brytvärda tillgångar finns bland annat i Italien, Tyskland, Storbritannien, Frankrike, Irland, USA och Kanada. Gips fås också som en biprodukt till flera industriella processer, till exempel svavelrening med skrubbrar i fossileldade värmekraftverk. En speciell sorts transparent form av gips kallas selenit.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
BRYTBLADSKNIV FATMAX 25MM | Beijerbygg Byggmaterial