Char-broil

Char-broil Professional 4400 S Gasolgrillar

Kontrollera pris

Köp nu

Grillen med 4 brännare från Professional-serien är den perfekta mastergrillen i mellanstorlek. Den startas med en knapptryckning. Med hjälp av infraröd teknik värms denna grill upp snabbare, blir varmare och har en jämnare värmefördelning, vilket resulterar i färre bloss och saftigare kött. Fyra brännare i rostfritt stål med åtkomst från ovan ger långvarig prestanda och bättre temperaturkontroll. Gjutjärnsgrillar säkerställer utmärkt prestanda och perfekta grillmärken. Ett stort emaljerat värmeställ ger plats för bröd och grönsaker. Två stora dörrar i rostfritt stål döljer tanken och möjliggör extra förvaring. Vikt och mått Höjd (cm) 121,4 Djup (cm) 59,7 Bredd (cm) 145,4 Grillyta (cm) 72,2 x 44,5 Vikt (kg) 67 Material Grillgaller Gjutjärnsgaller Flamskyddsmedel Rostfritt stål Brännare Rostfritt stål Sidobord Rostfritt stål Värmetyp & brännareffekt Grillsystem TRU-Infrared™ (inkl. Grillgaller i gjutjärn + värmefördelningsplatta i rostfritt stål) Sidobrännarens effekt (kW) 3,8 Huvudbrännarnas effekt (kW) 11,15 Montering krävs


Beställ Char-broil Professional 4400 S Gasolgrillar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Char-broil Professional 4400 S Gasolgrillar inom kategorin Gasolgrillar.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrillar
Artikelnummer: CB-140738
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kroppstrimmers

Kroppstrimmers från Braun

Se alla produkter
Tillbehör pool

Tillbehör pool från Planet Spa

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Pool

Pool kan avse: Pool – en simbassäng eller badbassäng, se Bassäng Pool (cigarett) – ett cigarettmärke från Nederländern Pool (film) - svensk film från 2020 Pool (musikalbum) – ett musikalbum av Lasse Lindh från 2008 Pool (roman) - bok skriven av Per Hagman Pool (sport) – en grupp av lag i ett idrottsmästerskap Bilpool – delägare till en bil

Planet

En planet är en himlakropp som rör sig i en omloppsbana runt en stjärna, har tillräckligt stor massa för att vara nästintill rund, och dominerar sin omgivning. Om massan är så stor att kärnfusion sker, så räknas himlakroppen dock som stjärna och inte planet. Definitionen av vad som ska räknas som planet har varierat under årens lopp, och bestämdes senast 2006. Namnet planet kommer från grekiskans πλανήτης, planētēs, och betyder vandrare eftersom man observerade att planeterna ständigt ändrar sina relativa positioner i förhållande till den övriga stjärnhimlen. Ett annat namn för planeter är därför vandringsstjärnor.