Char-broil

Char-broil Performance 440 B Gasolgrillar

Kontrollera pris

Köp nu

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren grillmästare har våra modeller en imponerande förstklassig design och hantverk i toppkvalitet. Prestandagrillen med 4 brännare i antingen svart eller rostfritt stål har en temperaturmätare på locket som säkerställer perfekt grillkontroll. Kontrollpanel och lock i rostfritt stålställ för ökad hållbarhet. De emaljerade grillgallren är mycket lätta att rengöra och tål maskindisk. Praktiska sidohyllor ger extra bordsutrymme, medan 4 hjul ger enkel rörlighet.


Beställ Char-broil Performance 440 B Gasolgrillar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Char-broil Performance 440 B Gasolgrillar inom kategorin Gasolgrillar.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrillar
Artikelnummer: CB-140791
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Miniugnar

Miniugnar från Tristar

Se alla produkter
Brandskydd  säkerhet

Brandskydd säkerhet från Nexa

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Brandskydd

Brandskydd är förebyggande brandförsvar med hjälp av fasta anläggningar. Man skiljer mellan passivt brandskydd - som brandfasta material, och aktivt brandskydd - som sprinklers, brandvarnare och annan brandförsvarsutrustning.

Säkerhet

Säkerhet kan avse: Säkerhet (ekonomi) – egendom som används för att teckna ett lån Pant (rätt) – egendom som ställs som säkerhet för en fordran Säkerhet (filosofi) – begrepp som studeras inom kunskapsteori.