Char-broil

Char-broil Performance 340 B Gasolgrillar

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Char-broil Performance 340 B Gasolgrillar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Char-broil Performance 340 B Gasolgrillar i kategorin Gasolgrillar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrillar
Artikelnummer: CB-140743
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Larm  övervakning

Larm övervakning från Nedis

Se alla produkter
Plafonder

Plafonder från Markslöjd

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gångjärn

Ett gångjärn är ett beslag som används för att förbinda två objekt då man vill att det ena skall kunna rotera i förhållande till det andra. Den del som sitter fast i karmen heter stapel. Vissa gångjärnstyper kan inte vändas hur som helst, och då uppkommer behovet av spegelvända beslag. Man talar då om högergångjärn och vänstergångjärn. Betrakta en dörr, som kan öppnas endast åt ett håll, t .ex. för ett kylskåp eller för ingången till en byggnad. Om dörren från utsidan sett och skall öppnas utåt, skall den som skall gå in i huset dra dörren mot sig. Dörren kallas då utåtgående. Har den då, utifrån sett, gångjärnen till höger kallas den högerhängd, och passande gångjärn ska då vara av högertyp och vice versa. Märkligt nog kallas beslaget gångjärn även om materialet är mässing. I handeln finns alltså mässingsgångjärn. (Samma språkliga egenhet vidlåder f.ö. även ordet plastglas för drycker.)

Alpina

Alpina kan syfta på: Alpina (djur) – ett släkte av fjärilar Alpina (skotillverkare) – ett företag i Slovenien Alpina (biltillverkare) – ett tyskt företag som specialtillverkar bilar baserade på BMW-modeller Alpina Dome – ett berg i provinsen British Columbia