Char-broil

Char-broil Performance 220s Gasolgrillar - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Med Char-Broils prestanda har du alltid en grill som passar dina behov och ger dig ett perfekt resultat varje gång. Grillen har ett högt lock. Locket är tillverkat av rostfritt stål och utrustat med en termometer och ett starkt handtag i rostfritt stål. Locket är dubbelsittande, vilket förhindrar att värmen missfärgas locket. Både brännare och flamskyddsmedel är gjorda av rostfritt stål. De två brännarna i rostfritt stål brinner på toppen, vilket ger bättre temperaturkontroll över grillen. Grillen har ett patenterat infrarött grillsystem "Tru Infrared". Den infraröda grillen ger dig följande fördelar Grillen värms upp snabbare än en traditionell gasgrill, vilket minskar tillagningstiden. De infraröda grillarna säkerställer att värmen fördelas till hela grillområdet och enkelt justeras från stark värme till "låg och långsam". Infraröd grillning minskar risken för feta flammor under tillagningen. Grillen har 4 dolda hjul, SureFire® elektronisk tändning på varje brännare och brödhylla. Frontpanelen och ytterdörren är också gjorda av rostfritt stål. Grillen har två stora sidobord som enkelt kan fällas ner, vilket underlättar förvaringen.


Beställ Char-broil Performance 220s Gasolgrillar - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Char-broil Performance 220s Gasolgrillar - Rostfritt Stål inom kategorin Gasolgrillar.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrillar
Artikelnummer: CB-140741
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Electrolux

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Electrolux

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.