Sidan innehåller annonslänkar
Char-broil

Char-broil Grill2go X200 Gasolgrillar

Kontrollera pris

Köp nu

Charbroil X200 - Grill2GO är en praktisk och mycket stabil gasgrill med en rostfri brännare på 2,8 kWh. Locket och botten är gjorda av aluminium. De kraftfulla bärhandtagen och gångjärnen gör grillen säker och enkel att transportera. Grillen har en inbyggd termometer i locket, steglös reglering av värmen och antändning med en knapptryckning. Under grillen finns en avtagbar droppbricka. Grillen har CharBroils TRU-infraröda grillsystem som garanterar en minimal förbrukning av gas och ett perfekt grillresultat. Charbroil X200 använder små engångsburkar (medföljer ej). Grillen levereras tillsammans.


Jämför produkt Char-broil Grill2go X200 Gasolgrillar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Char-broil Grill2go X200 Gasolgrillar i kategorin Gasolgrillar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrillar
Artikelnummer: CB-140691
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tygel

Tygel från Hansbo Sport

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Emerio

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Vattenkokare

En vattenkokare är en elektrisk apparat för att koka upp vatten för tillredning av heta drycker, som kaffe och te. Vattenkokare finns i många modeller av många tillverkare. Historiskt kan ordet "vattenkokare" beläggas i svenskan sedan 1872.