Char-broil

Char-broil Convective 640 B Xl Gasolgrillar - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Den traditionella gasgrillen med 6 brännare från Convective-serien i modern och robust design. Brännare och skyddsskydd i rostfritt stål garanterar perfekt temperaturkontroll. Gjutjärnsgaller och värmefördelningsplattor säkerställer enhetlig värmefördelning och perfekta grillband. Grillen har alla viktiga element för enkel och sublim tillagning Termometer i locket, elektronisk tändning och avtagbar droppbricka.


Jämför produkt Char-broil Convective 640 B Xl Gasolgrillar - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Char-broil Convective 640 B Xl Gasolgrillar - Svart i kategorin Gasolgrillar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrillar
Artikelnummer: CB-140847
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fläktar

Fläktar från Djive

Se alla produkter
Tillbehör

Tillbehör från Philips

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.