Char-broil

Char-broil Professional 4500 B -Se Gasolgrill - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

PROFESSIONAL BLACK EDITION 4500 Char-Broil® Professional Black Edition kännetecknas av den ädla designen i All-Black-look, och den ger dig alla fördelarna med Professional-serien. Vårt innovativa TRU-infraröda grillsystem ser till att din grillmat alltid är helt perfekt. Den elektroniska SureFire®-tändningen låter dig slå på grillen med en knapptryckning, helt utan öppen låga. Som en speciell höjdpunkt har Professional Black Edition en röd LED-belysning vid temperaturregulatorerna Fyra lågenergibrännare i rostfritt stål som dessutom är högpresterande ger maximal värme samtidigt som gasförbrukningen också är låg. Värmen som genereras på detta sätt lagras med hjälp av de belagda, långvariga gjutjärnsgrillarna och säkerställer perfekta grillränder på din grillmat. Det extra höga stållocket, inklusive locktermometern, möjliggör mer flexibilitet under tillagningen och en enklare kontroll av grillens innertemperatur. Två stora dörrar av belagt stål täcker tanken och erbjuder extra förvaringsutrymme. Denna grill är lämplig för 6+ personer.


Beställ Char-broil Professional 4500 B -Se Gasolgrill - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Char-broil Professional 4500 B -Se Gasolgrill - Svart inom kategorin Gasolgrill.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrill
Artikelnummer: CB-140909
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Köksvågar

Köksvågar från Beurer

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från Oriva

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Glasblock

Glasblock (även glashålblock eller glasbetong) är ett byggnadsmaterial av glas som används som oömt ljusinsläpp i byggnader. Ett glasblock består av två blockhalvor av glas som gjuts samman. Mellan blockhalvor finns ett utrymme med isolerande luft.