Sidan innehåller annonslänkar
Char-broil

Char-broil Professional 4400b Gasolgrill - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Med Char-Broils Professional-serie av gasgrillar får du lite mer. Solid och stark konstruktion av ram, sidobord och eldstäder. Extra högt lock med ändkåpor. Locket är svartlackerat och utrustat med en stor termometer och ett starkt handtag i rostfritt stål. Locket är dubbelsittande, vilket förhindrar att värmen missfärgas locket. Den nya eldstaden är gjord av en bit emaljerat stål med runda kanter, vilket gör den stark, tät och lätt att rengöra. Både brännare och flamskyddsmedel är gjorda av rostfritt stål. De fyra rostfria brännarna brinner högst upp, vilket ger bättre temperaturkontroll över grillen. Grillen har ett patenterat infrarött grillsystem "Tru Infrared". Den infraröda grillningen ger dig följande fördelar De infraröda grillarna säkerställer att värmen fördelas till hela grillområdet och enkelt kan justeras från stark värme till “låg och långsam. Infraröd grillning minskar risken för feta flammor under tillagningen. Grillen har 4 hjul, SureFire® elektronisk tändning på varje brännare, brödhylla och grillrist i kraftigt gjutjärn. Grillen har ett extra stort sidobord i rostfritt stål. Frontpanelen är i rostfritt stål. Grillen är också utrustad med en sidobrännare, som är perfekt för att laga potatis, göra sås eller liknande. Den stora grillplatsen gör också grillen lämplig för större grillar.


Beställ Char-broil Professional 4400b Gasolgrill - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Char-broil Professional 4400b Gasolgrill - Svart inom kategorin Gasolgrill.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrill
Artikelnummer: CB-140737
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ljusterapi

Ljusterapi från Lumie

Se alla produkter
Strömbrytare  Uttag

Strömbrytare Uttag från Amiga

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Strömbrytare

Strömbrytare, eller strömställare, är en elektrisk komponent som används för att bryta och sluta en elektrisk krets. Enligt den tekniska nomenklaturen benämns den strömställare, men detta namn har inte fått någon större spridning bland allmänheten.