Char-broil

Char-broil Professional 3400s Gasolgrill - Rostfritt Stål

7199 kr 5499 kr-24%
Kontrollera pris

Köp nu

Med Char-Broils Professional-serie av gasgrillar får du lite mer. Solid och stark konstruktion av ram, sidobord och eldstäder. Extra högt lock med ändkåpor. Locket är tillverkat av rostfritt stål och utrustad med en stor termometer och ett starkt handtag i rostfritt stål. Locket är dubbelsittande, vilket förhindrar att värmen missfärgas locket. Den nya eldstaden är gjord av en bit emaljerat stål med runda kanter, vilket gör den stark, tät och lätt att rengöra. Både brännare och flamskyddsmedel är gjorda av rostfritt stål. De tre rostfria brännarna brinner högst upp, vilket ger bättre temperaturkontroll över grillen. Grillen har ett patenterat infrarött grillsystem "Tru Infrared". Den infraröda grillningen ger dig följande fördelar De infraröda grillarna säkerställer att värmen fördelas till hela grillområdet och justeras enkelt från stark värme till "låg och långsam". Infraröd grillning minskar risken för feta flammor under tillagningen. Grillen har 4 hjul, SureFire® elektronisk tändning på varje brännare, brödhylla och grillrist i kraftigt gjutjärn. Grillen har extra stora sidobord i rostfritt stål. Frontpanelen och ytterdörrarna är i rostfritt stål. Grillen är också utrustad med en sidobrännare, som är perfekt för att laga potatis, göra sås eller liknande. Den stora grillplatsen gör också grillen lämplig för större grillar.


Jämför produkt Char-broil Professional 3400s Gasolgrill - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Char-broil Professional 3400s Gasolgrill - Rostfritt Stål i kategorin Gasolgrill här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrill
Artikelnummer: CB-140736
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillbehör till tandvård

Tillbehör till tandvård från Philips

Se alla produkter
murblock-lättklinker

murblock-lättklinker från Övriga

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Amt

Amt har under historien betecknat olika typer av civila förvaltningsområden i Skandinavien och Tyskland. Idag används benämningen amt huvudsakligen i tysktalande länder.