Sidan innehåller annonslänkar
Char-broil

Char-broil Performance 440 B Gasolgrill

5999 kr 4999 kr-17%
Kontrollera pris

Köp nu

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren grillmästare har våra modeller en imponerande förstklassig design och hantverk i toppkvalitet. Prestandagrillen med 4 brännare i antingen svart eller rostfritt stål har en temperaturmätare på locket som säkerställer perfekt grillkontroll. Kontrollpanel och lock i rostfritt stålställ för ökad hållbarhet. De emaljerade grillgallren är mycket lätta att rengöra och tål maskindisk. Praktiska sidohyllor ger extra bordsutrymme, medan 4 hjul ger enkel rörlighet.


Jämför produkt Char-broil Performance 440 B Gasolgrill online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Char-broil Performance 440 B Gasolgrill i kategorin Gasolgrill här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrill
Artikelnummer: CB-140791
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillbehör eltandborstar

Tillbehör eltandborstar från Oral-B

Se alla produkter
Espresso-  kaffemaskiner

Espresso- kaffemaskiner från Smeg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Globen

Globen, officiellt Avicii Arena (tidigare Ericsson Globe och Stockholm Globe Arena), är en arena belägen i Globenområdet i stadsdelen Johanneshov i Stockholm. Den invigdes den 19 februari 1989 och är världens största sfäriska byggnad. Sedan 5 februari 2010 leder en gondolbana med två runda gondoler upp till Globens topp, 85,20 meter över marken och 130 meter över havet, med namnet Skyview. Globen ägs av Stockholms stad (via SGA Fastigheter). Globen drivs av Stockholm Live.

Espresso

Espresso är en liten mängd (2–4 centiliter) starkt och fylligt kaffe som är täckt av ett fast skum, bestående av cellulosa och fetter, som kallas crema. Espresso är grunden för populära drycker som cappuccino, caffè americano, caffè latte, caffè macchiato och koffeinmocka.I de flesta länder är drycken känd under sitt italienska namn. I Italien används dock kort och gott caffè som synonymt till espresso, eftersom espresso där är den vanligaste typen av kaffe på kaffebarer och kaféer.