Sidan innehåller annonslänkar
Char-broil

Char-broil Performance 340 B Gasolgrill

Kontrollera pris

Köp nu

Med Char-Broils nya Performance Line av gasolgrill hittar du alltid en grill som passar dina behov och garanterar dig ett perfekt resultat varje gång. Grillen har högt lock. Locket är i svartlackerat stål och försett med termometer och kraftigt handtag i rostfritt stål. Locket är dubbelsidigt vilket förhindrar att värmen missfärgar locket. Både brännare och flamskyddsmedel är tillverkade av rostfritt stål. De tre brännarna i rostfritt stål brinner i toppen, vilket ger bättre temperaturkontroll över grillen. Grillen har ett patenterat infrarött grillsystem "Tru Infrared". Den infraröda grillen ger dig följande fördelar Grillen värms upp snabbare än en traditionell gasolgrill, vilket minskar tillagningstiden. De infraröda grillarna ser till att värmen fördelas till hela grillytan och justeras enkelt från stark värme till "låg och långsam". Infraröd grillning minskar risken för feta lågor under tillagningen. Grillen har 4 hjul med lås på de två. SureFire® elektronisk tändning på varje brännare och brödhylla. Frontpanelen är också gjord av rostfritt stål. Grillen har en sidobrännare med "platt" lock och ett stort sidobord. Bakom de två dörrarna på framsidan finns ett stort förvaringsutrymme.


Jämför produkt Char-broil Performance 340 B Gasolgrill online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Char-broil Performance 340 B Gasolgrill i kategorin Gasolgrill här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrill
Artikelnummer: CB-140743
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skärmar

Skärmar från Plus

Se alla produkter
Mönstrade tapeter

Mönstrade tapeter från Komar

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.