Sidan innehåller annonslänkar
Char-broil

Char-broil All-star 120 Gas Gasolgrill - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

All-Star-grillen är en kompakt universalgasgrill för flera användningsområden. Du kan enkelt och snabbt skilja grillen från vagnen och på så sätt göra All-Star till den mobila grillen för helgutflykter, och den perfekta grillplatsen hemma på balkongen eller terrassen.


Beställ Char-broil All-star 120 Gas Gasolgrill - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Char-broil All-star 120 Gas Gasolgrill - Svart inom kategorin Gasolgrill.

Läs mer...
Kategori: Gasolgrill
Artikelnummer: CB-140881
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Severin

Se alla produkter
Frys

Frys från Electrolux

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gångjärn

Ett gångjärn är ett beslag som används för att förbinda två objekt då man vill att det ena skall kunna rotera i förhållande till det andra. Den del som sitter fast i karmen heter stapel. Vissa gångjärnstyper kan inte vändas hur som helst, och då uppkommer behovet av spegelvända beslag. Man talar då om högergångjärn och vänstergångjärn. Betrakta en dörr, som kan öppnas endast åt ett håll, t .ex. för ett kylskåp eller för ingången till en byggnad. Om dörren från utsidan sett och skall öppnas utåt, skall den som skall gå in i huset dra dörren mot sig. Dörren kallas då utåtgående. Har den då, utifrån sett, gångjärnen till höger kallas den högerhängd, och passande gångjärn ska då vara av högertyp och vice versa. Märkligt nog kallas beslaget gångjärn även om materialet är mässing. I handeln finns alltså mässingsgångjärn. (Samma språkliga egenhet vidlåder f.ö. även ordet plastglas för drycker.)

Alpina

Alpina kan syfta på: Alpina (djur) – ett släkte av fjärilar Alpina (skotillverkare) – ett företag i Slovenien Alpina (biltillverkare) – ett tyskt företag som specialtillverkar bilar baserade på BMW-modeller Alpina Dome – ett berg i provinsen British Columbia

Frys

En frys, frysbox eller ett frysskåp, är en teknisk apparat som används för att frysa livsmedel och andra varor till temperaturer under noll grader Celsius. För långtidsförvaring (djupfrysning) av mat rekommenderas -18 °C eller kallare i frysen. Mycket lägre temperaturer i frysen ger en ökad energiförbrukning utan att signifikant förbättra matvarornas hållbarhet. Kylan dödar inte skadliga mikrober men bromsar deras reproduktionstakt, vilket förlänger matvarornas hållbarhet. Känsliga varor får så småningom försämrad smak och blir efter mycket lång tid olämpliga för förtäring. Moderna frysar använder en värmepump för att transportera ut värmen från skåpet. Även före värmepumpen har det funnits lösningar för att kyla matvaror. Genom att förvara is i en jordkällare kunde man hålla en stabilt låg temperatur där man förvarade matvaror. Även utan is håller sig i svenskt klimat temperaturen i en välbyggd jordkällare omkring +13 °C året runt.