Elfa

CLIPS FÖR HÄNGSKENA 2-PACK

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ CLIPS FÖR HÄNGSKENA 2-PACK på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CLIPS FÖR HÄNGSKENA 2-PACK inom kategorin Garderob-förvaring-övrigt.

Läs mer...
Kategori: Garderob-förvaring-övrigt
Artikelnummer: 004044086
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ångstationer

Ångstationer från Philips

Se alla produkter
Kondenstumlare

Kondenstumlare från Cylinda

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Philips

Koninklijke Philips N.V., (Royal Philips of the Netherlands), (NYSE: PHG, AEX: PHI) är en av världens största elektroniktillverkare med en försäljning på 25,4 miljarder euro år 2010. Huvudkontoret ligger i Amsterdam och företaget hade 2021 cirka 80 000 anställda i omkring 100 länder. Varumärkeslöftet är ”Sense and Simplicity”. Philips bestod tidigare av tre sektorer: Consumer Lifestyle, Philips Lighting och Philips Healthcare. Bolaget har under 2010-talet gått igenom en omvandling där traditionella verksamhetsområden (bland annat ljuskällor, TV-apparater, hushållsprodukter) lämnats för att fokusera på hälsoteknik. Varumärket finns fortsatt på hushållsprodukter etc. men används på licens av andra tillverkare.

Färg

Ordet färg syftar på en rad olika företeelser. I vardagslivet kan det oftast användas utan krav på definition eller specificering, men för mera specifika ändamål finns flera olika, och delvis motsägande, betydelser av ordet. Färg kan syfta på det vi ser som färg, men det kan också ges en fysisk definition som utgår från våglängder hos elektromagnetisk strålning. Färg kan också definieras med utgångspunkt från processer i vårt visuella system eller genom att specificera vilka pigment eller andra metoder som har använts för att skapa färgintrycket. Förekomsten av olika definitioner leder ofta till missförstånd, exempelvis i frågan om vilken färg som en yta eller föremål egentligen har. I artikeln nedan används delvis olika definitioner av ordet färg.