Garderob-forvaring-ovrigt

290 Produkter
Artiklar från Garderob-forvaring-ovrigt finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Garderob-forvaring-ovrigt. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Garderob-forvaring-ovrigt

Hitta produkter inom kategorin Garderob-forvaring-ovrigt till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Garderob-forvaring-ovrigt.

Garderob är en förvaringsplats för främst kläder. I garderoben förvaras ibland även skor, huvudbonader, lakan eller städartiklar (se städskåp). Garderoben består av ett högt skåp eller eventuellt ett rum. Det sistnämnda är vanligt i vissa offentliga miljöer som exempelvis på en krog eller en restaurang. Där avser garderoben ett rum för tillfällig förvaring av gästernas ytterplagg och andra attiraljer som gästen inte får eller vill ta med sig in i huvudlokalen, ibland mot en smärre avgift. På arbetsplatser brukar det annars talas om klädförråd eller linneförråd och där kan det förvaras arbetskläder, sängkläder, handdukar och annat som används på arbetsplatsen. I hemmet kallas rummet avsett för förvaring för klädkammare (Klk). Förutom förvaring kan större klädkammare vid behov användas som extrarum. Förr var det i hushållen vanligt med särskilda linneskåp, där hemtextilier skulle förvaras. Nu för tiden förvaras ofta hemtextilierna i garderober med hyllplan eller i byrålådor istället. Garderob används också som omskrivning för en uppsättning av kläder. Ordet kommer franskan. Garde, bevara och robe, klädning.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
BACK MESH 45-3 PLATINUM H285 | Beijerbygg Byggmaterial