Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda FB 1100L

Kontrollera pris

Köp nu

Frysbox för det lilla utrymmet

FB 1100L är en energieffektiv frysbox från Cylinda. Den har en nettovolym på 97 liter och fryser in 7,5 kg/dygn. Frysboxen fungerar i omgivningstemperaturer ned till -15 °C, men ska vara placerad inomhus under torra förhållanden.
Frysboxen har en trådkorg, vilket gör att du enklare kan organisera dina matvaror.

Trygghet vid strömavbrott&


Beställ Cylinda FB 1100L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda FB 1100L inom kategorin Frysboxar.

Läs mer...
Kategori: Frysboxar
Artikelnummer: 113284
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hårborttagning med ljus

Hårborttagning med ljus från Braun

Se alla produkter
Vinkylar

Vinkylar från Vestfrost

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Cellplast

Cellplast, ibland kallad skumplast, är en typ av plast. Frigolit och Ecoprim är båda cellplaster. Cellplast indelas i mjuk och hård cellplast. Den mjuka cellplasten används i madrasser och möbelstoppning (se skumgummi), medan den hårda cellplasten används i väggisolation (till exempel i kylskåp). Cellplast har fått en stor betydelse i byggindustrin, till exempel vid isolering av husgrunder eller väggar, och även som putsbärare på fasader. Den hårda cellplasten finns i olika skalor av hårdhet och olika skivor lämpar sig därmed för olika tillämpningar. Oftast är kraven på hållfasthet, värmekonduktivitet och fuktupptagning viktiga att ta hänsyn till när man väljer skiva.