Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda F3185VRFE

Kontrollera pris

Köp nu

Frysskåp F3185NVRFE Cylinda

Rymlig och självafrostande frys med ett greppvänligt metallhandtag. Dörren är vänsterhängd men går att hänga om för att passa i ditt kök. Du styr frysen via en elektronisk panel.

Invändigt
I det stora frysutrymmet finns glashyllor samt lådor. En av lådorna är en BigBox-låda. Två av


Jämför produkt Cylinda F3185VRFE online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda F3185VRFE i kategorin Frys här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Frys
Artikelnummer: 115813
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Larm  övervakning

Larm övervakning från Nedis

Se alla produkter
Trädgårdsstolar

Trädgårdsstolar från House nordic

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och har verksamhet inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Lantmännen ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis (2018).Svenska Lantmännen ombildades den 1 januari 2001 till Lantmännen ek. för genom en fusion av en mängd lokala Lantmännenföreningar som även tidigare hade samarbetat i stor utsträckning inom dåvarande Svenska Lantmännen. Huvuduppgiften är, enligt egen uppgift, att tillhandahålla medlemmarna utsäde, gödsel, växtskydd och foder samt att ta emot, lagra, förädla och sälja det som lantbrukarna odlar. Andra viktiga inslag i verksamheten är försäljning av skogs-, entreprenad- och jordbruksmaskiner. Lantmännen är Sveriges helt dominerande uppköpare av spannmål. Livsmedlen som Lantmännen säljer baseras i huvudsak på spannmål (sädesslag). De säljs under flera olika varumärken, exempelvis: Kungsörnen (pasta och mjöl), AXA (gryn, gröt mm), GoGreen, Hatting, Gooh, Korvbrödsbagarn (korv/hamburgerbröd) och Start! (frukostflingor). Lantmännen tillverkar hästfoder genom bolaget Krafft.