Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda F3155NHF

Kontrollera pris

Köp nu

Frysskåp F3155NHF Cylinda

Lättanvänd frys med elektronisk styrning
F3155NHF är en 155 cm hög vit frys från Cylinda. Nettovolymen är 192 liter och infrysningskapaciteten 15 kg/dygn. Frysen har en högerhängd dörr som går att hänga om för att passa din kökslösning. Dörren är försedd med ett stabilt metallhandtag.
Temperaturins


Beställ Cylinda F3155NHF på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda F3155NHF inom kategorin Frys.

Läs mer...
Kategori: Frys
Artikelnummer: 115816
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Samsung

Se alla produkter
Luftkylare

Luftkylare från Evapolar

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.