Cylinda

Cylinda Fta 5896x Tvättmaskin - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Självdoserande tvättmaskin med både ångtvätt Wi-Fi och tidsparfunktion. Rymmer 9 kg och centrifugerar med 1600 varv. En energisnål tvättmaskin med alla egenskaper som en fullstor högt specificerad tvättmaskin ska ha. Den rymmer 9 kg tvätt, har 1600 varvs centrifugering, automatprogram, tidspar funktion och framför allt en Autodos enhet för både flytande tvättmedel och sköljmedel som räcker upp till 20 tvättar. Trumrengöring, ångprogram och extra sköljning samt bluetooth för fjärrstyrning är några andra tillval.


Beställ Cylinda Fta 5896x Tvättmaskin - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Fta 5896x Tvättmaskin - Vit inom kategorin Frontmat tvättmaskiner.

Läs mer...
Kategori: Frontmat tvättmaskiner
Artikelnummer: CYL-9203371
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Matberedare

Matberedare från Kenwood

Se alla produkter
Slow cookers

Slow cookers från Morphy richards

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Slow

Slow är en electropop-låt skriven av Kylie Minogue, Dan Carey och Emilíana Torrini för Minogues nionde studioalbum Body Language. Den producerades av Sunnyroads och fick positiv kritik från musikkritiker. Låten släpptes som singel från skivan i slutet av 2003 och nådde nummer ett i Australien, Danmark, Rumänien och Storbritannien.