Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Ft5484x Tvättmaskin - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Tvättmaskin för 8 kg med dubbel tidspar funktion och bluetooth anslutning En lättskött tvättmaskin som rymmer 8 kg tvätt. Den har en tydlig display som visar återstående tvättid och en barnspärrad panel med 16 valbara program. Den har upp till 1400 varvs centrifugering, fördröjd start, sköljstopp och till och med ångfunktion som tillval. Maskinen har induktionsmotor som ger längre livslängd och en tystare gång. Förutom normalprogrammen finns bl a även Sport, Express 14 min, Mörka Kläder samt ett Trumrengöringsprogram. Som tillval finns Tidspar som kortar ner tvättiden på de längre programmen. Maskinen har också bluetooth anslutning där du får info om program m.m.


Beställ Cylinda Ft5484x Tvättmaskin - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Ft5484x Tvättmaskin - Vit inom kategorin Frontmat tvättmaskiner.

Läs mer...
Kategori: Frontmat tvättmaskiner
Artikelnummer: CYL-9203364
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Avfuktere

Avfuktere från Wood's

Se alla produkter
Fläktar

Fläktar från Tristar

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

230

230 (CCXXX) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Ångtvätt

Ångtvätt är ett hushållsredskap för rengöring, där vattenånga utan kemiska rengöringsmedel används för att lösa fett och smuts. Ångtvättar levereras ofta med olika kombinationer av munstycken som även kan vara bestyckade med borstar, gummiskrapor eller microfiberduk för att kombinera ångans lösande effekt med mekanisk rengöring. Het ånga löser mycket effektivt kalkavlagringar, fett, olja och smuts helt utan kemiska tillsatser. Även hårt intorkad sådan där ångan kan ersätta också aggressivare rengöringsmedel.

Jordankare

Ett jordankare är en fästanordning mellan marken och ett annat objekt, att användas istället för ett gjutet markfundament (som inte är samma sak). Det finns många olika typer, från små som används till torkvindor, utejulgranar etc, till stora som används till bullerplank, kraftledningsstolpar, mm. Som fästanordning konkurrerar jordankaret till exempel med betongfundament.

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.

Glasblock

Glasblock (även glashålblock eller glasbetong) är ett byggnadsmaterial av glas som används som oömt ljusinsläpp i byggnader. Ett glasblock består av två blockhalvor av glas som gjuts samman. Mellan blockhalvor finns ett utrymme med isolerande luft.