Cylinda

Cylinda Ft 5684x Tvättmaskin - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

8 kg tvättmaskin med tillval som ånga, tidspar, bluetooth och 1400v centrifugering En lättskött tvättmaskin som rymmer 8 kg tvätt. Den har en tydlig display som visar återstående tvättid och en barnspärrad panel med 16 valbara program. Den har hela 1400 varvs centrifugering, fördröjd start, sköljstopp och till och med ångfunktion som tillval. Maskinen har induktionsmotor som ger längre livslängd och en tystare gång. Förutom normalprogrammen finns bl a även Sport, Express 14 min, Mörka Kläder samt ett Trumrengöringsprogram. Som tillval finns Tidspar som kortar ner tvättiden på de längre programmen. Maskinen har också bluetooth anslutning där du får info om program m.m.


Beställ Cylinda Ft 5684x Tvättmaskin - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Ft 5684x Tvättmaskin - Vit inom kategorin Frontmat tvättmaskiner.

Läs mer...
Kategori: Frontmat tvättmaskiner
Artikelnummer: CYL-9203369
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Köksfläktar  spiskåpor

Köksfläktar spiskåpor från Cylinda

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Skruvdragare

Skruvdragare är en elektriskt eller pneumatiskt driven apparat för att montera skruv och/eller borra. En skruvdragare för montering av mutter eller skruvar med sexkantigt huvud (kan även skruvas i med hylsnyckel) kan kallas bultdragare.