Cylinda

Cylinda Ft 5464x Tvättmaskin - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Cylinda Ft 5464x Tvättmaskin - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Ft 5464x Tvättmaskin - Vit inom kategorin Frontmat tvättmaskiner.

Läs mer...
Kategori: Frontmat tvättmaskiner
Artikelnummer: CYL-9203362
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Airfryer  Fritöser

Airfryer Fritöser från Philips

Se alla produkter
Fristående frysskåp

Fristående frysskåp från Siemens

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Benders

Benders är ett svenskt företag inom byggnadskonstruktion som är ett av Sveriges största. Benders tillverkar bland annat takpannor, marksten och kantsten.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär