Caso

Caso Mcg25 Ceramic Chef Mikrovågsugn - Svart/silver

Kontrollera pris

Köp nu

Då den har plats till 25 liter är Cs3351 från Caso en passande storlek till ett hushåll på 3-4 personer. Den extra kapaciteten betyder att den kan laga lite större portioner. Effekten på denna mikrovågsugn är 900 W. En detalj värt att notera är att denna modell har en inbyggd grillfunktion med en effekt på 1200 W. Så du kan utan problem laga alla slags rätter och få en välsmakande och spröd stekyta. Ugnen har en varmluftsfunktion som kan användas till traditionell matlagning. Det är lite som att ha två ugnar i en.


Beställ Caso Mcg25 Ceramic Chef Mikrovågsugn - Svart/silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Caso Mcg25 Ceramic Chef Mikrovågsugn - Svart/silver inom kategorin Fristående mikrovågsugnar.

Läs mer...
Kategori: Fristående mikrovågsugnar
Artikelnummer: CS3351
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fristående frysskåp

Fristående frysskåp från Bosch

Se alla produkter
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Lékué

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär