Cylinda

Cylinda K7485rfhf Kylskåp - Rostfritt Stål

6787 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Rymlig kyl ger bra koll på matvarorna Vår Dual Flow-teknik ger jämn och fin fördelning på kylan. Bra hyllplan och rymliga lådor ger god överblick vad som finns i skåpet. Ett greppvänligt handtag och med en lugn ljudnivå får du möjlighet att fokusera på annat. Dörrarna är omhängingsbara.


Beställ Cylinda K7485rfhf Kylskåp - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda K7485rfhf Kylskåp - Rostfritt Stål inom kategorin Fristående kylskåp.

Kategori: Fristående kylskåp
Artikelnummer: CYL-9101806
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).