Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda K4385nhsve Kylskåp - Svart

7484 kr 7029 kr-6%
Kontrollera pris

Köp nu

Rymligt kylskåp med stabilt metallhandtag samt display som ger dig all information du behöver, till exempel den inställda temperaturen. Genom Dual flow-teknik sprids kylan jämnt och ger rätt luftfuktighet i hela skåpet, vilket är bra framförallt för lite känsliga livsmedel som till exempel grönsaker. Stora rymliga hyllplan och effektiv LED-belysning på sidorna som lyser upp alla skåpets alla delar, även när det är fyllt av livsmedel. En speciellt anpassad nollzon förvaring till fisk och kött. Dörrarna omhängningsbara. Hela 4385-serien har designmatchning och kan snyggt stå placerade bredvid varandra.


Beställ Cylinda K4385nhsve Kylskåp - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda K4385nhsve Kylskåp - Svart inom kategorin Fristående kylskåp.

Kategori: Fristående kylskåp
Artikelnummer: CYL-9101856
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.